Hotel Howard Johnson, 3 aprilie, ora 9:00

Speakeri - Fiscal 2013


Dragos CABAT

Membru Consiliul Director CFA Romania


Madalin NICULEASA

Partener Niculeasa Law Office

Este specializat in domeniul taxelor, aspectelor de regulatory si litigiilor comerciale. A reprezentat companii importante din Romania in diverse litigii cu autoritatile fiscale si in proceduri de arbitraj comercial in fata Camerei de Comert International de la Paris si Londra. Intelegerea sa vasta asupra sistemului legal, precum si aprofundarea dosarelor complexe de taxare si regulatory, l-au recomandat pentru implicarea in proiecte unde esentiale pentru clienti sunt experienta specifica, cunoasterea intensiva a domeniului, precum si abilitatea de a gestiona simultan mai multe spete.

Ramona JURUBITA

Partener Coordonator Servicii de Asistențã Fiscalã KPMG

Ramona este dubla licentiata in economie si in drept, membra ACCA (Association of Certified Chartered Accountants), a Camerei Consultantilor Fiscali si Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR), CECCAR, cu o experienta de peste 15 ani in fiscalitate, atat in cadrul KPMG, cat si in industrie, unde a lucrat din de 3 ani la coordonarea departamentului de fiscalitate al unui grup din industria FMCG. In cadrul KPMG, Ramona are o experienta bogata in coordonarea proiectelor de fiscalitate pe diverse industrii, de la consultanta curenta de zi cu zi, pana la reprezentari in discutiile cu inspectorii fiscali, planificari fiscale, tranzactii de due diligence, etc.

Felix PATRASCANU

Fondator Fan Courier

Felix Patrascanu si-a inceput propriul business, Fan Courier, in 1998 alaturi de doi prieteni din copilarie.

Astazi, FAN Courier este liderul serviciilor de curierat rapid din Romania, o companie cu 2680 de angajati, iar Felix Patrascanu se numara printre cei mai importanti oameni de afaceri de pe meleagurile autohtone.

Felix Patrascanu este antrenor de business in proiectul fundatiei Romani Business Leaders “101 companii de la stres la succes”.

 

Luisiana DOBRINESCU

Coordonatoare Grup de analiza fiscala ARSIT

Luisiana Dobrinescu este dublu licentiata in drept si stiinte economice, avand o experienta in materia dreptului fiscal de 13 ani.

Este avocat (avocat fondator al SCA DOBRINESCU DOBREV) si coordonator al Grupului de Analiza Fiscala din cadrul ARSIT.

Dumitru DRAGOMIR

CFO Profi

Dumitru Dragomir este director financiar al retelei de magazine Profi.

Inainte de a se alatura companiei Profi, Dumitru Dragomir a detinut functii de supervizare in departamentul financiar de la Ursus SA, apoi a fost director financiar in cadrul companiei petroliere multinationale Mol Romania, director financiar la Artima, iar pe urma director financiar si director general adjunct la Albalact, unul din principalii producatori de produse lactate.

Dan MANOLESCU

Secretar de stat Ministerul de Finante


Claudiu VRINCEANU

Redactor-Sef Wall-Street Moderator

Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este redactor-sef al publicatiei online de business Wall-Street.ro. El are o experienta de opt ani in new media/presa economica si de cinci ani in organizarea de evenimente de business.

Setari Cookie-uri