Wall-Street
Educatie Bursiera
Hotel Howard Johnson, Sala Platinum, Bucuresti, 10 octombrie 2011

Speakeri - Educatie Bursiera


Speakerii acestei conferinte sunt reprezentanti ai celor mai importanti actori ai pietei de capital, firme de brokeraj, forex, consultanti, Bursa de Valori Bucuresti.

Andrei Puscaragiu - fiind pasionat de mecanismele bursiere, odata cu absolvirea Facultatii de Finante Asigurari Banci si Burse de Valori (FABBV – ASE) a ales o cariera in piata de capital. Mai intai broker pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a facut apoi pasul catre pietele financiare internationale prin intermediul Deltastock, companie la care ocupa in prezent functia de Sales&Seminar Coordinator. Si-a urmat pasiunea pentru pietele de capital alegand in acelasi timp sa devina investitor la BVB si trader individual pe pietele externe.

Iulian Lupu este directorul de coordonator proiectului de dezvoltare a pietei derivatelor, de la Bursa de Valori Bucuresti. Are o experienta de peste 15 ani in tranzactionarea pe piata spot si pe cea de derivate, mare parte din echipa de training a Bancii Romane de Marfuri. Pe 18 noiembrie 1998 a lansat primele contracte futures si la BRM. In 2006 s-a alaturat echipei Bursei de Valori Bucuresti. Inginer la baza, pasiunea pentru pietele financiare a fost completata de mai multe stagii de pregatire in strainatate, in tari precum Japonia sau Marea Britanie.

Florin Ilie este director piete de capital la ING Bank Romania, coordoneaza activitatile de vanzari, analiza si tranzactionare. Si-a inceput cariera in 1998 ca analist financiar, dar a lucrat si in investment banking, consultanta si diplomatiei. De asemenea, a fost profesor si cercetator la Academia de Studii Economice si la Universitatea Harvard, a publicat diverse studii si lucrari de finante si economie internationala.

Iulian Panait este presedintele KTD Invest si are 12 ani de experienta in investitii si tranzactii pe pietele financiare romanesti si internationale.  Este consultant de investitii autorizat CNVM, din 2004, lector autorizat in programele de formare pentru brokeri si consultanti de investitii si lect. univ. drd. al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Hyperion din Bucuresti. A absolvit un doctorat in economie si afaceri internationale in cadrul Institutului Doctoral al ASE Bucuresti, dupa licenta in economie la facultatea de finante, asigurari, banci si burse de valori din aceeasi universitate.

Razvan Rusu: licentiat in Relatii Economice Iinternationale si avand diplome de master in Management Financiar si Piete de Capital, precum si in Geopolitica si Geostrategie, Razvan supravegheaza administrarea activelor in Certinvest si dezvolta solutii personalizate de investitii pentru clientii de portofolii individuale.


Andrei PUSCARAGIU
Sales & Seminar Coordinator
Deltastock

Iulian PANAIT
Presedinte
KTD Invest

Iulian LUPU
Expert financiar-bancar
Bursa de Valori Bucuresti

Diana CRETU
Redactor - sef Wall-Street.ro
Moderator

Razvan RUSU
Director de investitii
Certinvest

Florin ILIE
Director piete de capital
ING Bank

Parteneri:

 

Termeni si conditii Acord de Confidentialitate © 2005-2021 Internetcorp SRL Toate drepturile rezervate.
 


Setari Cookie-uri Setari Cookie-uri