Despre conferință

Piața muncii trece săptămânile acestea prin cel mai mare experiment de muncă de acasă, angajatorii și angajații aflându-se, mare parte dintre ei, pentru prima dată în față acestui nou tip de raportare la muncă.

Dacă anterior crizei generate de coronavirus, rata de penetrare a muncii remote era mică în România, acum, mulți angajați, a caror profesii s-au potrivit acestui tip de muncă, se adaptează lucrului de acasă și distanțării sociale. La rândul lor, angajatorii fac eforturi pentru menținerea activității și facilitarea muncii personalului. Alături de profesioniști în domeniul resurselor umane, vorbim despre provocările derulării businessului, în contextul actual și venim cu soluții pentru adaptarea la această nouă realitate.

Nici autoritățile din România nu erau pregătite pentru schimbările bruște care au apărut pe piața locală a forței de muncă, motiv pentru care o mulțime de acțiuni impun încă prezența fizică la sediile instituțiilor. Cu toate acestea, se fac eforturi și în zona publică pentru simplificarea și mutarea în online a procedurilor.

Iar privatul vine, în această perioadă, cu o serie de soluții, pentru facilitarea activităților remote, care ușurează derularea proceselor din companii, reduc costurile, țin departe angajații de riscuri și, nu în ultimul rând, sunt mai prietenoase cu mediul. Despre toate acestea, vom vorbi în cadrul evenimentului.


Programul conferinței

Programul conferinței online va fi anunțat în curând. Mulțumim.

Locația evenimentului

Evenimentul se va desfășura online.

Înscriere și participare

Sesiunile au un număr restrâns de participanți, iar accesul se realizează în baza unei invitații directe.

Setari Cookie-uri