Hotel Novotel, sala Paris, miercuri, 26 septembrie, ora 9:00

Speakeri - Antreprenor, caut finantare 2012 - Editia a II-a


Florin VASILICA

Partener, Leader al departamentului de asistenta in tranzactii EY

Florin Vasilica are peste 15 ani de experienta in corporate finance si investment banking si un palmares solid de tranzactii de succes alaturi de cele doua mari banci de investitii, Merrill Lynch si J.P. Morgan, unde a detinut pozitii importante de conducere la nivel regional si international.

Inainte de a se alatura companiei Ernst & Young, Florin Vasilica a coordonat atragerea unor finantari internationale de peste trei miliarde dolari pentru diversi clienti din Romania, Turcia, SUA, Africa de Sud si Rusia, prin intermediul a diferite instrumente de creditare.

Cristian NACU

consultant independent

Catalin MICU

Managing Associate ZRP

 

Irina ZUGRAVU

Managing Partner VAPRO

Irina Zugravu are o experienta de peste 10 ani in resurse umane, este manager de proiect si trainer acreditat.

Din 2007 este implicata activ in conducerea VAPRO Romania, companie de consultanta specializata in proiecte cu finantare nerambursabila, parte a grupului olandez VAPRO International. In aceasta perioada a gestionat proiecte complexe finanțate de Uniunea Europeana, pentru peste 100 de clienti provenind din diferite sectoare și domenii de activitate. Din 2012 este membra in Consiliul Director al Camerei de Comert si Industrie Romano-Olandeze.

Robert SERBAN

Fondator Gral Medical

Robert Serban este unul dintre cei mai importanti antreprenori din piata serviciilor medicale. 

Gral Medical are 24 de clinici si laboratoare si a programat pentru acest an investitii de aproape trei milioane de euro pentru achizitia de aparatura medicala oncologica si deschiderea unui laborator specializat. Anul trecut, grupul Gral Medical a avut afaceri de 15,2 milioane euro, in crestere cu 20%, iar pentru anul in curs mizeaza pe un rulaj de 18,5 milioane euro.

Pompei LUPSAN

Vicepresedinte BVB

 

Cristian LOGOFATU

Co-Fondator, CFO Bittnet Systems

Daniela NICULESCU

Director Directia IMM Alpha Bank

Daniela Niculescu, Director Directia IMM in cadrul Alpha Bank Romania, are o experienta indelungata in lucrul cu IMM-urile facand parte din echipa care a lansat primul produs dedicat IMM-urilor. Inainte de a lucra pentru Alpha Bank Romania, Daniela a condus Diviziile de IMM ale altor institutii financiare.

Claudiu VRINCEANU

Redactor-Sef Wall-Street Moderator

Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este redactor-sef al publicatiei online de business Wall-Street.ro. El are o experienta de opt ani in new media/presa economica si de cinci ani in organizarea de evenimente de business.