Despre conferinta

In cadrul celei de-a doua editii a conferintei in domeniul Sanatatii, Wall-Street.ro isi propune sa abordeze subiecte cheie atat din sectorul serviciilor medicale, cat si din industria farmaceutica.

Evenimentul va cuprinde key speech-uri despre inovatie si tehnologii medicale si doua paneluri de dezbateri alaturi de reprezentanti ai sistemului public si mediului privat. Totodata, ne dorim ca Future HealthCare sa se incheie cu un workshop in care speakeri renumiti vor vorbi despre fenomenul de rezistenta la antibitiotice si masuri de prevenire in acest sens.


Programul conferintei

09.00 - 09.30 Inregistrarea participanților & Welcome Coffee
09.30 - 11.00
Modulul I
Prezentari & Dezbatere

11.00-11.30 Coffee Break
11.30 - 13.00
Modulul II
Dezbatere

13.00 - 14.00 Lunch Restaurant Avalon

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Sala Iridium Grand Ballroom, etaj 1
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Pentru a participa, ca cititor Wall-Street.ro, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o scurta descriere personala si sa completezi formularul de mai jos. Astfel, cititorii vor fi selectionati in functie de experienta si de interesul pentru zona de healthcare, servicii medicale sau din industria farmaceutica.

Datele cu caracter personal pe care le introduci nu vor fi folosite decat exclusiv in scopul informarii cu privire la procesul de selectie a acestei conferinte.


Aplica aici pana luni, 11 martie, ora 12.00. Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta vei fi contactat(a) pe e-mail pentru confirmare.

Participarea este GRATUITA.

Au mai ramas 55 zile pana la 14 Martie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.