The leadership challenge

Echipele puternice au nevoie de lideri puternici. Generatiile diverse din piata muncii vin cu cerinte diferite. Piata se schimba, provocarile se schimba, transformarile rapide devin parte din rutina zilnica. Cum le facem fata? Cum crestem echipe de succes? Exista modele de succes? Cum arata liderul perfect de astazi si de maine?

WS2GROW isi propune sa creeze un spatiu de dezbateri intre specialisti in domeniul resurselor umane, traineri, specialisti in coaching sau mentoring si directori de HR sau antreprenori. Vom incerca sa aflam care sunt cele mai potrivite metode de dezvoltare personala si cum poate fiecare organizatie sa isi dezvolte echipe puternice si lideri inspiratori, avand in vedere necesitatea tot mai acuta a dezvoltarii angajatilor, de la baza la varf, imediat dupa recrutare. Vom pune accent pe discutii despre beneficii cautate de angajati si despre solutii care sa avantajele si angajatorul.


Teme de discutie:

- Ce cauta angajatii de la angajatori?
- Ce cauta companiile de la echipe?
- Care sunt cele mai mari provocari ale angajatorilor la nivel de motivare, dezvoltare si retentie?
- Cum motivam si cum raspundem nevoilor atat de diferite
- Exista liderul perfect?
- Intraprenoriatul si rolul sau in interiorul companiilor
- Modele si exemple de succes

In a doua parte a evenimentului, va invitam la un workshopul "Securizarea talentelor", powered by Academia de HR.

Descriere workshop

Mai toate companiile arata ca una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta in ziua de astazi este lipsa de personal, deficitul de talente care se reflecta in timpul lung necesar pentru recrutare respectiv in fluctuatia de angajati, ca urmare a faptului ca oamenii sunt sistematic abordati cu noi si noi oferte de angajare de la competititia directa sau de la alti jucatori in piata. Retentia si securizarea talentelor trebuie sa reprezinte o prioritate pentru companii si antreprenori intocmai precum avem grija ca banii nostri sa fie in siguranta intr-un seif sau cont de banca. Altfel, de ce ne numim angajatii cea mai importanta resursa daca nu facem nimic sau aproape nimic pentru a-i retine, mai ales dupa ce am investit atat de mult in recrutarea si formarea lor? Cum este sa o luam mereu de la inceput, cu alta persoana, fara nicio garantie ca de data aceasta va fi mai bine, mai ales cand cei vizati sunt de obicei exact cei mai buni, productivi si calificati angajati ai nostrii? Firesc (nu?), acestia sunt cei mai cautati de competitie si de alti angajatori asa ca acestia vor si si cei mai ofertati. Ce se poate face? Din fericire multe se pot face, exista solutii pentru a diminua substantial fluctuatia si a creste retentia. Depinde de fiecare companie si antreprenor sa invete ce are de facut pentru a-si proteja oamenii. Vom aborda in acest workshop cateva dintre solutiile la care se poate recurge, ce este si cum se aplica Securizarea Talentelor, aratand ca a face ceva este mult mai bine decat a nu face nimic.

Cine participa la WS2GROW? La eveniment vor participa intre 100-120 de specialisti din departamentele de Resurse Umane din companii medii si mari, traineri, antreprenori din industria HR, consultanti si reprezentanti ai mass-media.


Speakeri si invitati

Cristina SAVUICA

Cristina SAVUICA

Chief Happiness Officer Lugera

Dorin BODEA

Dorin BODEA

General Manager Result Development

Daniel MISCHIE

Daniel MISCHIE

CEO City Grill

Mihaela FEODOROF

Mihaela FEODOROF

Owner Yourway Life & Career Coaching

George DIDOIU

George DIDOIU

Director asociat Departamentul Birouri Colliers International

Andrei DRAGU

Andrei DRAGU

Business Development Director V8 Interactive

Sorin FAUR

Sorin FAUR

Fondator Academia de HR

Diana CRETU

Diana CRETU

Redactor - sef Wall-Street.ro Moderator

Programul conferintei

08.30 - 9.30 - Inregistrarea participantilor

9.30 - 11.00 - Panel 1 - Cum sa crestem echipe fericite si motivate

11.00 - 11.30 - Coffee break

11.30 - 13.00 - Workshop: Retentie, reducerea fluctuatiei si securizarea talentelor - powered by Academia de HR

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Iridium Grand Ballroom, intrarea receptie, etaj 1
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Pentru a participa, ca cititor Wall-Street.ro, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o scurta descriere personala si sa completezi formularul de mai jos. Astfel, cititorii vor fi selectionati in functie de experienta si de interesul pentru zona de HR.

Datele cu caracter personal pe care le introduci nu vor fi folosite decat exclusiv in scopul informarii cu privire la procesul de selectie a acestei conferinte.


Aplica aici pana vineri, 28 septembrie, ora 18. Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta vei fi contactat(a) pe e-mail pentru confirmare.

Participarea este GRATUITA.

Au mai ramas 7 zile pana la 28 Septembrie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.

Pana acum s-au inscris 39 cititori Wall-Street.

Stiri si noutati

Cum crestem echipe de succes? Participa GRATUIT la conferinta WS2GROW

Cum crestem echipe de succes? Participa GRATUIT la conferinta WS2GROW

18 Septembrie 2018

Echipele puternice au nevoie de lideri puternici. Generatiile diverse din piata muncii vin cu cerinte diferite. Piata se schimba, provocarile se schimba,...

Coca Cola se pregateste sa lanseze o bautura cu canabis? Ce spun oficialii companiei

Coca Cola se gandeste la lansarea unei bauturi care sa contina canabis

18 Septembrie 2018

Coca Cola, cel mai mare producator de bauturi racoritoare din lume, ia in considerare comercializarea unor produse in componenta carora se vor gasi compusi...

(P) Master Detox - programul de preventie preferat de oamenii de business

(P) Master Detox - programul de preventie prentru oamenii de business

13 Septembrie 2018

Preventia si stilul de viata sanatos se vor dovedi unele dintre cele mai importante prioritati pentru liderii viitorului.

Andrei Dragu, V8 Interactive: In publicitate totul se fura pe campul de lupta si se aprofundeaza atunci cand nimeni nu mai trage

Cariera in publicitate: la ce se uita recrutorii, pe langa experienta

11 Septembrie 2018

In Romania, industria publicitatii este extrem de tanara, insa se confrunta cu aceleasi provocari ca si industriile cu vechime: deficit de forta de munca pe...

5 strategii cruciale care te vor ajuta sa te dezvolti si sa aduci constant inovatie in afacerea ta digitala

5 strategii cruciale care te vor ajuta sa te dezvolti

5 Septembrie 2018

Printre valorile esentiale care mentin o companie in atentia clientilor, una dintre cele mai importante este inovatia. In gandire, in produse, in felul de a...