Wall-Street
Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri
Hotel Howard Johnson, Sala Platinum, Bucuresti, 23 noiembrie 2011

Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri


Conferintele Wall-Street isi propun sa puna fata in fata lideri ai mediului de business din Romania si strainatate, cu un public activ, selectionat dintre cititorii publicatiei.

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business, va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in IT&C, pentru a gasi solutii prin care IMM-urile pot inova in acest domeniu.

Cum se aplica inovatia in sectorul IT&C? Cat de importanta este inovatia pentru antreprenorii din IT&C in contextul unei Noi Economii, in conditiile in care valorile economice sunt modificate? Cum sa faci profit din inovatie? Ce cauta investitorii la IMM-uri? Acestea sunt doar cateva intrebari la care vom raspunde in cadrul evenimentului Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri.

Howard Johnson, Sala Platinum, Calea Dorobantilor 5-7 sect 1, Bucuresti, 23 noiembrie 2011

Inregistrarea invitatilor: 9.30 - 10.00

Program Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri:

10:00-13:00

1.
Victor VOICU, director coordonator Managementul Produsului - segment business Romtelecom. El este unul dintre veteranii companiei, fiind angajat al Romtelecom inca din 1997. De-a lungul timpului a ocupat mai multe pozitii business.

2. Mihai SFINTESCU, director de investitii 3TS Capital Partners, reprezinta unul dintre fondurile de investitii implicate in mod direct in oferirea de capital IMM-urilor.

3. Iulian CIRCIUMARU, manager PwC. In timp ce majoritatea companiilor se straduiesc sa reduca semnificativ costurile si sa-si optimizeze investitiile, inovatia in IT ramane o cale fiabila de crestere a afacerilor, considera Circiumaru.

4. Mircea TUDOR, fondator al MB Technology. Este unul dintre inventatorii de renume din Romania, el lansand, printre altele, Roboscan 1M, aparat mobil care poate sa vada, la propriu si fara a-l deschide, in interiorul tuturor vehiculelor ce tranziteaza vamile.

5. Alexandru LAPUSAN, director executiv Zitec, unul dintre tinerii antreprenori ce a reusit sa aiba succes dezvoltand proiecte internationale precum Zipongo.com sau HotelPeeps.com.

Q&A Session

Moderator: Claudiu VRINCEANU, Redactor-Sef Wall-Street

13.30 Lunch Time

Prezentari Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri

Inscrierile in procesul de selectie la conferinta s-au incheiat. Va multumim!

Pana acum s-au inscris 199 cititori Wall-Street.

Speakeri / Invitati


Mircea TUDOR
Fondator
MB Technology

Alexandru LAPUSAN
Director Executiv
Zitec

Iulian CIRCIUMARU
Manager
PwC

Dr. Vasile VOICU
Director Coordonator Managementul Produsului
Romtelecom

Mihai SFINTESCU
Director de investitii
3TS Capital Partners

Claudiu VRINCEANU
Redactor-Sef Wall-Street
Moderator
 

Parteneri:

 

Termeni si conditii Acord de Confidentialitate © 2005-2023 Internetcorp SRL Toate drepturile rezervate.
 


Setari Cookie-uri Setari Cookie-uri