Despre conferință

Cheia succesului unei dezvoltări în piața imobiliară în perioada 2020-2025 va fi oferită atât de către varietatea serviciilor, cât și de capacitatea dezvoltatorilor imobiliari de a (re) inventa spații noi și versatile. Acest lucru se întâmplă în contextul în care mobilitatea facilă între diverse zone de interes , a devenit principalul factor de luat în calcul de către dezvoltatori, fie că vorbim de clădiri de apartamente, spații de birouri sau industriale.
Conceptul de " zonă de tranzit" va începe să fie fructificat de dezvoltatori tot mai mult, astfel încât clădirile de spații de birouri, de exemplu, vor deveni treptat un element dintr -un puzzle complex urban. Investitorii și dezvoltatorii prezenți la cea de-a șaptea ediție a conferinței vor discuta, printre altele, despre mobilitatea angajaților , sustenabilitatea clădirilor de spații de birouri; competiția dintre Est și Vest în atragerea noilor dezvoltări de spații industriale; evoluția valului de spații flexibile și perspectivele pentru viitor; atragerea investitorilor instituționali din Vest.

Programul conferinței

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locația evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobanților nr. 5-7, Sector 1
București, 010551Vezi harta marita


Înscriere și participare

Au mai rămas 91 zile până la 28 August, data limită la care vă puteți înscrie GRATUIT în procesul de selecție al participanților la conferință.


Setari Cookie-uri