Despre conferinta

Cheia succesului unei dezvoltari in piata imobiliara in perioada 2020-2025 va fi oferita atat de catre varietatea serviciilor, cat si de capacitatea dezvoltatorilor imobiliari de a (re)inventa spatii noi si versatile. Acest lucru se intampla in contextul in care mobilitatea facila intre diverse zone de interes, a devenit principalul factor de luat in calcul de catre dezvoltatori, fie ca vorbim de cladiri de apartamente, spatii de birouri sau industriale.
Conceptul de "zona de tranzit" va incepe sa fie fructificat de dezvoltatori tot mai mult, astfel incat cladirile de spatii de birouri, de exemplu, vor deveni treptat un element dintr-un puzzle complex urban.
Investitorii si dezvoltatorii prezenti la cea de-a saptea editie a conferintei vor discuta, printre altele, despre mobilitatea angajatilor, sustenabilitatea cladirilor de spatii de birouri; competitia dintre Est si Vest in atragerea noilor dezvoltari de spatii industriale; evolutia valului de spatii flexibile si perspectivele pentru viitor; atragerea investitorilor institutionali din Vest.

Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Au mai ramas 38 zile pana la 7 Aprilie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.

Setari Cookie-uri