Despre conferinta

Astazi, industria de Real Estate cunoaste un val de tendinte „disruptive” care deja creeaza atat provocari cat si noi oportunitati de business. Digital Transformation, Artificial Intelligence, Blockchain sau Proptech sunt concepte care vor redefini ce inseamna dezvoltarea urbana, spatiul de lucru sau chiar „acasa”, cu un impact major asupra tuturor indivizilor dintr-o societate. Nu este o exagerare: migrarea serviciilor catre platformele online aduce cu sine noi mentalitati, comportamente diferite, noi moduri de a trai, dar si obiceiuri de consum mai inteligente si mai durabile, ceea ce va conduce probabil la un sistem social si economic diferit. Supravietuirea va depinde de capacitatea de a fi parte din aceasta noua economie, inclusiv pentru jucatorii din industria de Real Estate, care vor trebui sa dezvolte modalitati de valorificare a acestei noi tehnologii ce alimenteaza schimbarea.

Evenimentul isi propune sa creioneze o imagine de ansamblu a sectorului global de Real Estate si, in particular, din Romania din perspectiva tendintelor mentionate mai sus cu impact asupra segmentelor de Office, Rezidential, Retail, Logistic, Industrial si Facility Management.


Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum, intrarea Casino, etaj 2
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Aplica aici gratuit pana luni, 15 aprilie, ora 16.00.

In public se vor afla 100 - 120 de cititori Wall-Street, specialisti de real-estate, retaileri,dezvoltatori, consultanti si reprezentanti ai pietei de constructii, precum si reprezentanti ai presei. Pentru a participa, ca cititor Wall-Street, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o scurta descriere personala si sa completezi formularul de mai jos. Astfel, cititoriii vor fi selectionati in functie de experienta, de profilul firmei pe care o conduc/reprezinta si de interesul pentru sectorul real-estate.

Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta vei primi un email de confirmare din partea noastra. Doar cititorii confirmati vor putea participa la conferinta. Participarea este gratuita.

Datele cu caracter personal pe care le introduci vor fi folosite exclusiv pentru a te informa in legatura cu procesul de selectie a acestei conferinte.

Au mai ramas 91 zile pana la 19 Aprilie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.