Hotel Howard Johnson, sala Platinum, luni, 28 mai, ora 08.30

Speakeri - Maturizarea pietei de capital - editia a III-a

Lucian Anghel este presedintele Bursei de Valori Bucuresti din ianuarie 2012, fiind propus de BCR pentru aceasta pozitie si considerat, la momentul respectiv, cea mai mare surpriza din lista candidatilor. Lucreaza in Banca Comerciala Romana din 1996, cand a inceput ca economist si ofiter de credite, avansand treptat. Din 2007 este economist sef si director executiv al directiei de strategie si cercetare din BCR.

Silvana Ivan este specializata in piete de capital, drept societar si comercial, avand totodata o experienta vasta in fuziuni si achizitii, privatizare si post-privatizare. Ea lucreaza in cadrul firmei inca de la infiintarea Tuca Zbarcea & Asociatii, avand 11 ani de experienta juridica.

Tony Romani este un bancher de investitii cu experienta pe Wall Street si absolvent de MBA la Columbia Business School. In prezent, Romani este reprezentantul pentru sud-estul Europei al unei banci londoneze de investitii. De asemenea, are doua afaceri in derulare si este pasionat de domeniul investitiilor.

Silviu Enache are o experienta de 15 ani in domeniul pietei de capital. Si-a inceput cariera in 1997 si a ocupat, pe rand, functii de conducere in mai multe SSIF-uri, precum Active International, KD Capital Management sau Volskbank Romania. Din prima parte a anului trecut este seful directiei piete de capital din OTP Romania.

Ovidiu Dumitrescu este seful departamentului de analiza din SSIF Tradeville. Dupa aproximativ 8 ani de experienta in domeniul bancar, Dumitrescu a trecut anul trecut in zona de piete de capital. Este atestat CFA, cea mai recunoscuta certificare in domeniul analizei financiare.Silviu ENACHE

Director Piete de capital OTP Bank


Ovidiu DUMITRESCU

Head of Research, CFA Tradeville


Silvana IVAN

Partener Tuca Zbarcea & Asociatii


Lucian ANGHEL

Presedinte Bursa de Valori Bucuresti


Tony ROMANI

Antreprenor si investitor


Diana CRETU

Redactor - sef Wall-Street.ro Moderator

Diana este redactorul-sef al Wall-Street.ro, avand o experienta de peste opt ani in presa din business, in special pe zona de investitii. Este pasionata de piata de capital, preocupata de educatia financiara, sustine antreprenorii si proiectele inedite.