Hotel Howard Johnson, sala Platinum, marti, 19 iunie, ora 08.30

Speakeri - M&A Outlook 2012 - Editia a IV-a

Speakerii conferintei sunt cei mai puternici consultanti pe fuziuni si achizitii (M&A), reprezentanti ai fondurilor de private equity si antreprenori romani.

Lucian Isar este ministru delegat pentru mediul de afaceri, in cadrul Ministerului Economiei. El a ocupat, incepand cu 2006, functiile de vicepresedinte si Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pozitiile de director executiv al Departamentului de Piete Globale al Bancpost, precum si de membru al Comitetului Executiv al aceleasi banci.

Cornelia Bumbacea este partner la compania de consultanta fiscala si audit Ernst&Young si unul dintre cei mai apreciati consultanti in piata de fuziuni si achizitii din Romania.

Ioan Dumitrascu este unul dintre partenerii fondatori ai casei de avocatura PeliFilip. Este implicat in mai multe proiecte de M&A si restructurari si are experienta profesionala, de asemenea, in proiecte parteneriat public-privat.  In ceea ce priveste practica de M&A, Ioan Dumitrascu a consiliat juridic clienti in tranzactii din domenii precum industria bancara, auto, industria petroliera, telecom, energie, farma si agricultura.

Lucian Butnaru este un tanar antreprenor care conduce ZebraPay, companie ce intermediaza plati electronice pentru consumatori finali (plati facturi, reincarcare cartele GSM). La nici 20 de ani, el intra in afaceri alaturi de un investitor francez, infiintand compania de soft Akela, care ulterior a fost vanduta.

Dan Farcasanu este Director de Investitii al Resource Partners. Inainte de aceasta a ocupat pozitiile de Senior Associate la The Carlyle Group si Manager de Investitii la GED si Global Finance, unde a condus in parteneriat doua investitii in sectoarele de tipografie si turism. Deasemenea, a fost si membru al Consiliului de Administratie al unei companii din sectorul de retail.

Matei Filipidescu este VB Investment Banking in cadrul BCR. El are o experienta de peste sase ani in investment banking si consultanta de management.

Rudolf Vizental este managing partner la Casa de Insolventa Transilvania, iar anterior a fost director de banca si director financiar in cadrul unei multinationale.

Andreea Mladin este director al departamentului de M&A din cadrul casei de investitii Capital Partners, unde lucreaza din anul 2005.Matei FILIPIDESCU

Director Corporate Finance & Investment Banking BCR

Matei este Director Corporate Finance & Investment Banking, unde coordoneaza activitatile de consultanta in piete de capital si fuziuni si achizitii in cadrul BCR.

Inainte de aceasta, a ocupat pozitia de Director Adjunct in cadrul Raiffeisen Investment AG, Viena, coordonand activitatea de consultanta de investitii si afaceri pentru fondurile de investitii in Europa Centrala si de Est. In prealabil, Matei a lucrat si coordonat proiecte de tip M&A in cadrul Raiffeisen Investment Romania, a fost consultant in strategie si management in cadrul Ykems Strategy Consultants, Paris.

Matei are experienta in pregatirea si derularea proiectelor de fuziuni si achizitii, de investitii in companii, de finantare a achizitiilor de afaceri, precum si pregatirea si derularea ofertelor publice de cumparare/vanzare actiuni, atat in piata din Romania cat si in Europa Centrala si de Est.

Matei are un master in Project Finance la Ecole Nationale de Ponts et Chaussees (ENPC), Paris, Franta, o diploma de inginer de la ENPC, Paris si Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, si o diploma de economist, specilizarea managementul afacerilor, de la Facultatea Mohamed V, Rabat, Maroc.

Matei are 11 ani de experienta in consultanta de afaceri si investitionala.

Ioan DUMITRASCU

Partener PeliFilip

Ioan este coordonatorul practicii de dreptul muncii din cadrul PeliFilip.
Echipa pe care o coordoneaza este frecvent implicata in cercetari
disciplinare, procese de restructurare economica, aspecte privind
necorespunderea profesionala a unor persoane din functii cheie, litigii
rezultand din incetarea relatiilor de munca sau legate de drepturi
salariale, negocieri colective, precum si restructurari ale echipei de
management. Intre clienti se numara companii importante din industria
alimentara, a constructiilor de masini, farmaceutica, electronica,
cosmetice, retail sau bancara. Ioan este implicat si in proiecte de
fuziuni si achizitii, restructurari financiare si insolvente alaturi de
echipele specializate din cadrul PeliFilip.
 

 

Andreea MLADIN

Director M&A Capital Partners

 

Rudolf VIZENTAL

Managing Partner Casa de Insolventa Transilvania

 

Lucian BUTNARU

CEO ZebraPay

 

Cornelia BUMBACEA

Partener Ernst & Young Romania

Cornelia Bumbăcea, Partener, este Directorul departamentului de Asistență în Tranzacții al Ernst & Young din Romania, coordonând o echipa de 40 de profesioniști. Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Cornelia a fost implicată în numeroase proiecte de M&A și due diligence pentru diferite sectoare de activitate. De asemenea, ea a condus echipei pentru proiecte complexe de audit și de asistență în pregătirea situațiilor financiare în conformitate cu diferite standarde, cum ar fi: IFRS, US GAAP, GAAP Germania, GAAP Franța. Cornelia este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

Lucian ISAR

Ministru delegat Guvernul Romaniei

 

Dan FARCASANU

Director investitii Resource Partners

 

Claudiu VRINCEANU

Redactor-Sef Wall-Street Moderator

Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este redactor-sef al publicatiei online de business Wall-Street.ro. El are o experienta de opt ani in new media/presa economica si de cinci ani in organizarea de evenimente de business.