Hotel Howard Johnson, 25 octombrie, ora 9:00

Speakeri - Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri

 

Andrei CRETU

Co-fondator Benefit Seven

 

Andrei Cretu este co-fondatorul 7card – primul serviciu de beneficii sportive si de relaxare, cu acoperire nationala, din Romania. In prezent, peste 700 de companii aleg 7card ca beneficiu pentru angajatii lor. Inainte sa fie antreprenor, Andrei a fost consultant de business timp de 8 ani, oferind solutii de management si dezvoltare a afacerilor pentru companii importante din Europa Centrala si de Est.

 

George LEMNARU

Fondator Green Horse Games

Camelia BARARIU

Partener Relians

Camelia Barariu s-a alaturat companiei de consultanta Relians Corp din primul an de activitate al acesteia.
In prezent, este director regional si partener asociat in cadrul companiei. A coordonat activitatea echipelor de consultanti Relians, compania detinand un portofoliu de peste 350 proiecte finantate, insumand peste 1 miliarde de euro valoare a investitiilor. S-a implicat ca formator pe tema pregatirii proiectelor cu finantare din fonduri structurale si de coeziune.

Valentina CRISAN

Fondator Synnefo.net

14 ani experienta in telecom, absolventa a facultatii de matematica (sectia Computer Science) din cadrul Universitatii Bucuresti, absolventa MBA Asebuss & Universitatea Kenesaw. A condus pentru Ericsson echipa tehnica la nivel regional, ocupandu-se de strategia regionala pentru produse si servicii. De la inceputul lui 2012 a pornit un business care isi doreste sa faca cloud-ul accesibil IMM-urilor (Synnefo) si este VP la Eurocloud Romania, prima asociatie de cloud computing din Romania.

Andrei PITIS

Fondator TechAngels

Andrei Pitis - investitor activ si mentor in multiple startupuri, presedinte al ANIS si profesor asociat la Universitatea Politehnica din Bucuresti, cu o experienta de peste 22 de ani in companii tech la toate nivelurile.

Sorin MANEA

Director Samsung

Sorin Manea ocupa in prezent pozitia de Telecom Division Manager in cadrul Samsung Electronics Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT&C, el coordoneaza operatiunile diviziei de telecom ale Samsung din februarie 2009.

Todi PRUTEANU

Business Strategy Manager Microsoft

Todi Pruteanu este Business Strategy Manager la Microsoft Romania, implicat in initiative cresterea competitivitatii IMM-urilor prin tehnologie si vicepresedinte ANIS, responsabil pentru piata interna.

Dr. Vasile VOICU

Director Coordonator Managementul Produsului Romtelecom

Victor Vasile Voicu are o experienta de peste 15 ani in industria telecom. Din ianuarie 2007 este Director Coordonator Managementul Produsului in cadrul Romtelecom.

El a absolvit Facultatea de Electronice si Telecomunicatii in cadrul Politehnicii din Bucuresti si are un MBA in Management strategic si mai multe studii post-universitare in management de business si strategie.

Claudiu VRINCEANU

Redactor-Sef Wall-Street Moderator

Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este redactor-sef al publicatiei online de business Wall-Street.ro. El are o experienta de opt ani in new media/presa economica si de cinci ani in organizarea de evenimente de business.