Hotel Intercontinental, 8 noiembrie, ora 9:00

Speakeri - HR 2.0

 

Cristina SAVUICA

Chief Happiness Officer Lugera

In 2001, Cristina Savuica a deschis prima reprezentanta Lugera ca si Country Manager, devenind ulterior Managing Partner in cadrul aceleiasi companii. In 2009, a preluat conducerea subsidiarei Lugera Republica Ceha. In prezent ocupa pozitia de Chief Happiness Officer Romania.

Liviu MIHAILEANU

Manager, Head of Central Cluster Knowledge Management Team PwC Romania

 

Mihai STANESCU

Fondator RoCoach

Mihai Stanescu este fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching in Romania are la activ peste 4.500 de ore de executive & business coaching.

In ultimii 10 ani a implementat proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching cu peste 150 de companii private din Romania si Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria).

Octavian PANTIS

Partener Qualians

 

Octavian Pantis este unul dintre cei mai apreciati autori romani de business. A scris Musai List, de departe cea mai bine vanduta carte din categoria ei, patru audiobook-uri si - impreuna cu comandantul Emil Dobrovolschi - cartea Dark Cockpit, care desi recent publicata a ajuns deja in mainile a mii de cititori si are recenzii foarte bune.

Este unul dintre cei mai vechi antreprenori din piata de training si consultanta din Romania, activand din 1998. Compania sa, Qualians, a fost declarata de patru ori Partner Country of the Year de retelele internationale din care face parte si de doua ori Compania de Training a Anului in Romania.

Ca trainer si speaker a castigat o serie de premii – "Trainer of the Year", "Best Speaker" – dar un loc aparte il pastreaza Premiul pentru Training primit la Gala CARIERE 10 Ani, pentru "standardul inalt si pasiunea aduse industriei de training". Este membru al USA National Speakers Association.

 

Ioana MARCU

Director de Resurse Umane Orange Romania

Directorul de resurse umane al Orange Romania ocupa aceasta functie din octombrie 2010.  Anterior, ea s-a implicat in activitati de dezvoltare organizationala pentru Europa de Est fiind European Capability Development Lead in cadrul companiei de business processing outsourcing Accenture.

Ioan DUMITRASCU

Partener Peli Filip

Ioan Dumitrascu este unul dintre partenerii fondatori ai Peli Filip. El coordoneaza practica de dreptul muncii si dialog social din cadrul Peli Filip. 

Andreea MIHAESCU

Specialist Relatii Publice si Comunicare BestJobs

Se ocupa in prezent de partea de comunicare in cadrul celui mai mare site de recrutare de pe piata din Romania, BestJobs.

Anterior, si-a inceput cariera in presa, in trustul Realitatea, ca redactor pe sectiunea economic - externe, trecand apoi in sfera PR-ului.

Marius MIHAILESCU

Managing Partner Tiffin University

 De formatie, avocat, Marius Mihailescu este antreprenor  de peste 10 ani in domeniul consultantei, avocaturii si a investitiei in oameni. In prezent este reprezentantul in Romania al programului de Executive MBA oferit de Tiffin University din Statele Unite si Universitatea din Bucuresti. De-a lungul anilor a ocupat diverse pozitii ca avocat, consultant in business si asistent profesor universitar. Detine un Executive MBA la Tiffin University si un Master in Public Justice Administration la Universitatea Nicolae Titulescu.

Alice GHEORGHE

Moderator Wall-Street

Alice Lupan, moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este redactor in cadrul publicatiei online de business Wall-Street.ro. Ea are o experienta de7 ani in presa.

Setari Cookie-uri