Hotel Howard Johnson, 9 mai, ora 9:00

Speakeri - Forumul Pietei de Capital

 

Wojciech SKOWRONSKI

Chief Specialist Business Network Development Bursa din Varsovia

Wojciech Skowronski lucreaza in cadrul Bursei din Varsovia (WSE) de peste cinci ani. De la inceputul lui 2012, Skowro˝ski este responsabil de relatiile institutionale ale WSE cu partenerii de afaceri locali si straini, inclusiv cu bancile de investitii. Wojciech Skowro˝ski a studiat la Universitatile din Varsovia si New York

Adi LUPSAN

Vicepresedinte Bursa de Valori Bucuresti

Adrian Lupsan este in prezent vicepresedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce anterior a fost directorul de dezvoltare al Certinvest si directorul general adjunct al casei de brokeraj Intercapital Invest. Lupsan este unul dintre cei mai experimentati specialisti din piata de capital romaneasca, cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, el activand ca trader, broker si manager.

Remus BORZA

Partener EURO Insol; Administrator judiciar Hidroelectrica

Remus Borza este unul dintre cei mai experimentati avocati si practicieni in insolventa din Romania, asociat la casa de avocatura Borza si Asociatii si partener coordonator in cadrul firmei de insolventa EURO Insol - compania care administreaza compania de stat Hidroelectrica in perioada procedurii de insolventa.

Paul MICLAUS

Prof. univ. dr. consilier personal al Ministrului Economiei

 Paul Miclaus a intrat la inceputul acestui an in echipa de consilieri ai ministrului Economiei Varujan Vosganian. In 1997, Miclaus a mai fost consilier al presedintelui Comisiei Buget, Finante, Banci din Senatul Romaniei. Miclaus a fost vicepresedinte si comisar CNVM in perioada 2000 - 2010.

Narcisa OPREA

Partener Schoenherr si Asociatii

Narcisa Oprea este din august 2009 partener al casei de avocatura Schoenherr si Asociatii, in care lucreaza din aprilie 2008, aria de practica fiind piata de capital. Intre ianuarie 2003 si aprilie 2008 a fost avocat coordonator department piata de capital la Bostina si Asociatii.

Narcisa Oprea este in prezent membru in Consiliul Director al Institutului de Guvernanta Corporativa BVB.

Cristian NACU

consultant independent

Dana Mirela IONESCU

Presedinte si CEO Raiffeisen Capital & Investment

Dana Mirela Ionescu a preluat conducerea Raiffeisen Capital & Investment in 2005, dupa ce anterior a lucrat pe Wall Street, la Goldman Sachs. Mirela Ionescu a fost asociata Oaktree Capital Management, unul dintre cele mai mari fonduri cu capital de risc pe pietele emergente din SUA.

Ovidiu PETRU

Director general SIBEX

Ovidiu Petru este directorul general al SIBEX din ianuarie 2013 si are o experienta de 9 ani in domeniul pietei de capital. Anterior a ocupat pozitia de Director Marketing si Director General Adjunct al Bursei din Sibiu. In calitate de Director General al Sibex, Ovidiu Petru s-a implicat in proiectele privind restructurarea si repozitionare societatii precum si in proiectele de educatie bursiera demarate de la inceputul anului.

Dragos NEACSU

CEO Erste Asset Management

Dragos Neacsu are o experienta de peste 16 ani pe piata financiara romaneasca si internationala: CEO SNCDD, CEO Raiffeisen Capital & Investment, membru Comitetul Bursei de Valori Bucuresti, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, reprezentant al Romaniei in diferite institutii financiare internationale, negociator al acordului pentru recuperarea creantelor din Irak, promotor al pachetului legislativ privind fondurile ipotecare si al introducerii pensiilor administrate privat.
La momentul de fata este CEO al SAI ERSTE Asset Management, ocupa pozitia de Presedinte al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania (AAF) si este membru al Grupului de Lucru privind Investitiile pe Termen Lung din cadrul Asociatiei Europene a Administratorilor de Fonduri (EFAMA).
A fost absolvent al primei clase a programului MBA Romano-Canadian, program lansat in cooperare cu UAQM, McGill Universities si Academia de Studii Economice Bucuresti.

Claudiu VRINCEANU

Redactor-Sef Wall-Street Moderator

Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este redactor-sef al publicatiei online de business Wall-Street.ro. El are o experienta de opt ani in new media/presa economica si de cinci ani in organizarea de evenimente de business.

Setari Cookie-uri