Hotel Howard Johnson, sala Platinum, marti, 2 octombrie, ora 09.00

Speakeri - Seminar de educatie bursiera

Ioan Gheorghiu este director de vanzari si dezvoltare la Pioneer Investments Romania incepand cu anul 2007. Experienta sa in domeniul pietei de capital, se extinde pe parcursul a 15 ani. Ioan Gheorghiu a inceput inca de pe bancile facultatii ca broker pe piata de capital, devenind ulterior sales & trader pe actiuni - piata romaneasca. Ioan Gheorghiu este absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale - ASE Bucuresti si de asemenea detine un MBA HSG full time obtinut la HochSchule St. Gallen, in Elvetia.

Iulian Lupu
este expert financiar bancar in cadrul Bursei de Valori Bucuresti, incepand cu anul 2006. In cadrul Grupului BVB a mai detinut pozitia de Project manager Piata derivatelor si Director de Risk management la Casa de Compensare Bucuresti. Anterior a ocupat functii de expert, consultant si manager in mai multe institutii ale pietei de capital, precum Sibex, Casa Romana de Compensatie Sibiu, Bursa Romana de Marfuri si Institutul Bancar Roman. Incepand cu anul 1997 este lector pentru diverse centre de pregatire profesionala in domeniul pietei de capital.

Denis Farima, Product Developer Sibex, este angajat al bursei din Sibiu din 2008, dupa absolvirea Facultatii de Stiinte Economice din Sibiu si a unui Master in Managementul Financiar al Intreprinderii, in cadrul aceleiasi facultati. A lucrat la crearea pietei spot de la Sibex si la dezvoltarea si implementarea instrumentelor de pe piata instrumentelor financiare derivate. De asemenea, participa ca si lector la diverse seminarii si cursuri organizate de Sibex

Mihai Vasiliu a inceput sa tranzactioneze actiuni in 1998 la London Stock Exchange si Bourse de Paris, in timpul unui an petrecut pentru studii, la Londra. De atunci si pana in prezent a tranzactionat actiuni, futures, commodities, spreads, options si forex, pe toate pietele de capital importante ale lumii. Din 2006, Mihai s-a dedicat in intregime trading-ului, ca trader independent. In prezent, detine franciza Trading Educators pentru Scandinavia, Benelux si Romania.

Adrian Simionescu este presedinte si director general Vienna Investment Trust din 1998. Activeaza in piata de capital de 17 ani iar de un an si jumatate este si membru in Consiliul de Administratie al Depozitarului Roman. De asemenea, de peste 10 ani este membru in boardul Grupului Feroviar Roman, cel mai mare operator privat din Romania si unul din cele mai mari din regiune. Intre 1994 si 1998 a fost director general al Institutului Roman de Investitii.

Andrei Radulescu este Senior Investment Analyst SSIF la Broker. A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Relatii Economice Internationale. Ulterior, a urmat un master stiintific in economie la Facultatea de Economie din Porto, un doctorat la ASE si studii post-doctorale la Academia Romana, in Programul Cercetatorilor de Elita in Economie. Are experienta pe pietele financiare internationale si interna, pe zona de analiza macroeconomica si financiara fundamentala, la institutii din Portugalia (Banca Portugheza de Investitii, Fondul de Pensii al Portugaliei) si Romania (Avantgarde Finance si SSIF BRoker).

Dan Stoicescu a activat atat in zona privata, in calitate de broker, precum si in zona institutionala, unde a coordonat Directia de Monitorizare si Investigare din cadrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si ulterior, in calitate de specialist, a asistat si consiliat procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (D.I.I.C.O.T), in cauzele care privesc infractiuni economico-financiare, operatiuni cu valori mobiliare sau in legatura cu piata de capital. In prezent este avocat la firma Constantinof si Asociatii si lector in cadrul Institutului National al Magistraturii, in materia dreptului penal al afacerilor.

Claudiu Cazacu, analist-sef, XTB Romania s-a alaturat companiei in decembrie 2009. Este responsabil cu dezvoltarea de produse si servicii noi, materiale de analiza fundamentala si tehnica si de interactiunea cu clientii prin seminarii difuzate live. Claudiu Cazacu a activat ca analist financiar si broker timp de 8 ani.

Diana Cioltei Cretu, moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este editor piete de capital si redactor-sef adjunct al publicatiei online de business Wall-Street.ro. El are o experienta de cinci ani in presa si de patru ani in organizarea de evenimente.

Andrei RADULESCU

Senior analist SSIF Broker


Ioan GHEORGHIU

Director dezvoltare si vanzari Pioneer Asset Management


Dan STOICESCU

Avocat Constantinof si Asociatii


Mihai VASILIU

Franchise Owner Trading Educators


Iulian LUPU

Expert financiar-bancar Bursa de Valori Bucuresti


Adrian SIMIONESCU

Presedinte - director general Vienna Investment Trust


Denis FARIMA

Product Developer Sibex


Diana CRETU

Redactor - sef Wall-Street.ro Moderator

Diana este redactorul-sef al Wall-Street.ro, avand o experienta de peste opt ani in presa din business, in special pe zona de investitii. Este pasionata de piata de capital, preocupata de educatia financiara, sustine antreprenorii si proiectele inedite. 

 

 

Claudiu CAZACU

analist sef X-Trade Brokers


Setari Cookie-uri