InterContinental, sala Ronda, 21 noiembrie, 9.30

Speakeri - Bancile in noua economie


Andrei CRETU

Co-fondator Benefit Seven

 

Andrei Cretu este co-fondatorul 7card – primul serviciu de beneficii sportive si de relaxare, cu acoperire nationala, din Romania. In prezent, peste 700 de companii aleg 7card ca beneficiu pentru angajatii lor. Inainte sa fie antreprenor, Andrei a fost consultant de business timp de 8 ani, oferind solutii de management si dezvoltare a afacerilor pentru companii importante din Europa Centrala si de Est.

 

Mihai SECELEANU

CEO InternetCorp

Mihai Seceleanu este unul dintre fondatorii publisher-ului online InternetCorp si CEO-ul companiei infiintata in 2004. InternetCorp, in actionariatul careia se regaseste, din 2009, si fondul de investitii 3TS Cisco, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de online publishing.

Razvan OLTEANU

Chief Commercial Officer Romsys

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul IT, si peste 6 in Romsys, Razvan Olteanu a preluat functia de Chief Development Officer in cadrul Romsys la inceputul anului trecut, fiind in prezent direct implicat in strategia si dezvoltarea companiei. Odata cu preluarea de catre grupul austriac New Frontier, planurile de dezvoltare ale companiei Romsys s-au extins de la nivelul Romania catre pietele din Regiunea Balcanilor. In prezent, Razvan Olteanu coordoneaza activitatea de Sales, Presales, Alliances& Partnership, Marketing & Innovation, BID. 

Diana CRETU

Redactor - sef Wall-Street.ro Moderator

Diana este redactorul-sef al Wall-Street.ro, avand o experienta de peste opt ani in presa din business, in special pe zona de investitii. Este pasionata de piata de capital, preocupata de educatia financiara, sustine antreprenorii si proiectele inedite. 

 

 

Cosmin VLADIMIRESCU

MasterCard Europe General Manager Romania

Cosmin Vladimirescu este Country Manager pentru Romania si Moldova in cadrul MasterCard Europe, avand o experienta de peste 12 ani in domeniul cardurilor si de 5 ani in interiorul companiei. De la biroul din Bucuresti, Cosmin coordoneaza operatiunile si activitatile MasterCard si gestioneaza relatia cu institutiile financiare partenere din Romania si Republica Moldova.

Ana-Maria BOGDAN

Managing Director Grapefruit

Ana-Maria Bogdan si-a inceput cariera pe o pozitie de copywriter, a continuat ca editor web si apoi ca information architect, pentru ca ulterior sa petreaca mai multi ani tinand cursuri de pregatire angajatilor din domeniul digital si construind departamente de e-business pentru sectoare precum telecom, media, retail/e-tail si bancar. Are peste 12 ani de experienta in marketing si digital in cateva din cele mai pretentioase industrii - telecom, retail, banking, media & advertising. In prezent este director executiv al agentiei de branding Grapefruit.

Dan BOABES

CEO SimPlus

Dan Boabes are o experienta de 17 ani in industria telecom, este absolvent MBA, fiind totodata unul dintre cei mai tineri antreprenori, pasionat de cele mai noi inovatii tehnologice. Este inca din 2002 fondator al SimPlus, cel mai mare furnizor de solutii de tip mobile payment, cu cifra de afaceri de circa 6 milioane euro. Tot el a infiintat in 2003 Parlatel, unul din primii operatori alternativi de telefonie fixa, vandut in 2008 catre DCS, controlata de AIG New Europe Fund. A ramas totusi know-how-ul, SimPlus fiind astfel unul din cei mai avansati jucatori pe piata de Mobile din Romania, integrand atat vocea cat si SMS-urile si mai nou aplicatiile mobile in proiecte complexe. 

Gabriela VOINEA

Senior Partnership Manager Orange Romania

Gabriela Voinea activeaza de 12 ani in industria de telecomunicatii mobile. Si-a inceput activitatea in domeniul marketing, fiind responsabila de proiecte de fidelizare a clientilor si, ulterior, a preluat portofoliul serviciilor cu valoare adaugata, ca Senior Product Manager. In prezent coordoneaza activitatile de partnership ale Orange Romania care vizeaza in principal domenii precum mobile payments - inclusiv NFC si mobile marketing.

Setari Cookie-uri