Despre conferinta

In cei 30 de ani care au trecut de la caderea regimului comunist, Romania a traversat diverse etape in evolutia economiei sale. De la perioade de boom la crize, de la capitalismul incipient si plin de necunoscut, la tigrul Europei de astazi, vom analiza in cadrul conferintei evolutia economiei din multiple perspective.

Vom vedea cum au evoluat indicatorii macroeconomici, ce impact au avut investitiile in economia reala, cat de maturi suntem astazi in fata competitiei, dar si cum stam la capitolul economisire, investitii personale, educatie financiara, asigurari.

Topics: Analiza macro din punct de vedere al economistilor si analistilor, radigrafia economiei reale (investitii corporate ale bancilor, imobiliare, finantari, asigurari, crearea de locuri de munca, M&A), finante personale (economisire si investitii), educatie financiara.


Speakeri si invitati

Speaker
Dan BUCSA

Dan BUCSA

Economistul- Sef pentru Europa Centrala si de Est UniCredit Bank

Speaker
Sorin MITITELU

Sorin MITITELU

Co-Founder and CEO Optimus Fintech

Speaker
Antoniu PANAIT

Antoniu PANAIT

Managing Partner Vastint Romania

Speaker
Valentin LAZEA

Valentin LAZEA

Economist-Sef BNR (TBC)

Speaker
Florin JIANU

Florin JIANU

Pre┼čedinte CNIPMMR

Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Aplica aici, GRATUIT, pana joi,18 aprilie.

Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta, vei primi un email de confirmare din partea noastra. Doar cititorii confirmati vor putea participa la conferinta. Participarea este gratuita.

Datele cu caracter personal pe care le introduci vor fi folosite exclusiv pentru a te informa in legatura cu procesul de selectie a acestei conferinte.

Au mai ramas 25 zile pana la 19 Aprilie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.