Despre conferinta

In cei 30 de ani care au trecut de la caderea regimului comunist, Romania a traversat diverse etape in evolutia economiei sale. De la perioade de boom la crize, de la capitalismul incipient si plin de necunoscut, la tigrul Europei de astazi, vom analiza in cadrul conferintei evolutia economiei din multiple perspective.

Vom vedea cum au evoluat indicatorii macroeconomici, ce impact au avut investitiile in economia reala, cat de maturi suntem astazi in fata competitiei, dar si cum stam la capitolul economisire, investitii personale, educatie financiara, asigurari.

Topics: Analiza macro din punct de vedere al economistilor si analistilor, radigrafia economiei reale (investitii corporate ale bancilor, imobiliare, finantari, asigurari, crearea de locuri de munca, M&A), finante personale (economisire si investitii), educatie financiara.


Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Iridium Grand Ballroom, intrarea receptie, etaj 1
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Aplica aici gratuit pana luni, 1 aprilie, ora 16.00.

In public se vor afla 100 - 120 de cititori Wall-Street, specialisti de real-estate, retaileri,dezvoltatori, consultanti si reprezentanti ai pietei de constructii, precum si reprezentanti ai presei. Pentru a participa, ca cititor Wall-Street, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o scurta descriere personala si sa completezi formularul de mai jos. Astfel, cititoriii vor fi selectionati in functie de experienta, de profilul firmei pe care o conduc/reprezinta si de interesul pentru sectorul real-estate.

Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta vei primi un email de confirmare din partea noastra. Doar cititorii confirmati vor putea participa la conferinta. Participarea este gratuita.

Datele cu caracter personal pe care le introduci vor fi folosite exclusiv pentru a te informa in legatura cu procesul de selectie a acestei conferinte.

Au mai ramas 91 zile pana la 19 Aprilie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.