Speakeri - M&A Outlook, 2009

Invitatii speciali, cu experienta pe pietele internationale sunt Mike BISHOP, Director Smith & Williamson, Marea Britanie, Charles SIMPSON, Partener Saffery Champness si Tony Romani, bancher de investitii Freeman&Co.

Speakerii conferintei sunt cei mai puternici consultanti pe fuziuni si achizitii (M&A), reprezentanti ai fondurilor de private equity si antreprenori romani.Anca BIDIAN

CEO Kiwi Finance

Charles SIMPSON

Partener Saffery Champness

Mike BISHOP

Director Smith & Williamson

Doru LIONACHESCU

BT Capital Partners

Doru Lionachescu este unul dintre cei mai renumiti bancheri romani, membru al consiliului de administratie al Bancii Transilvania, cea de-a treia banca din Romania si cel mai mare grup financiar din Romania. In prezent, este membru al Consiliului de administratie al BT Capital Partners, filiala bancara de investitii a Bancii Transilvania. Inainte de aceasta, a fost Partener Principal si Presedinte al Capital Partners, cea mai importanta banca de investitii din Romania.

De la infiintare in 2006 pana la achizitionarea activitatii sale de investitii bancare de catre BT Securities in martie 2016, Capital Partners a oferit consultanta pentru mai mult de 2 miliarde de euro pentru cele trei linii principale de afaceri: M & A Advisory, Corporate Finance and Acquisitions Real Estate and Advisory.


Inainte de a incepe Capital Partners in 2006, Doru Lionachescu a petrecut aproape 11 ani in diferite functii de conducere din sectorul bancar, incepand cu ING Bank, apoi vicepresedinte Citibank NA si mai tarziu vicepresedinte al Bancpost.

Beatrice ONICA-JARKA

Partener Cunescu Balaciu Asociatii

Ioana FILIPESCU

Managing Partner Raiffeisen Investment


Anca IONESCU

Director GED

Tony ROMANI

Antreprenor si investitor


Mihai SFINTESCU

Director de investitii 3TS Capital Partners

Marian TESCARU

Managing Partner Altria Capital

Marius STANCESCU

Presedinte Riff Holding International

Claudiu VRINCEANU

Redactor-Sef Wall-Street Moderator

Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), moderatorul si organizatorul conferintei din punct de vedere editorial, este redactor-sef al publicatiei online de business Wall-Street.ro. El are o experienta de opt ani in new media/presa economica si de cinci ani in organizarea de evenimente de business.

Setari Cookie-uri