Despre conferinta

Piata fortei de munca din Romania se imparte in doua mari directii extreme: pe de o parte vorbim de lupta pentru talente, in domenii precum IT sau BPO, pe de alta parte, industrii precum HORECA sau constructii se confrunta cu o lipsa acuta de forta de munca.

O tendinta tot mai interesanta care se contureaza este importul de forta de munca din Africa sau Asia, care sa compenseze migratia masiva a romanilor in Uniunea Europeana. Puse la un loc, toate aceste tendinte contureaza o piata a muncii tot mai provocatoare, pe care o vom analiza in cadrul conferintei impreuna cu experti de top din HR.

Pe langa provocarile din recrutare si retentia pune la incercare managerii si antreprenorii, mai ales ca pe plan international apar tot mai multe tendinte si inovatii pe zona de motivare a echipelor, cultura organizationala si employer branding.

Ce inseamna employer branding in realitate? Vom afla impreuna la HR 2.0.

Topics: provocari in recrutare, deficitul de talente versus deficitul de angajati, importul de forta de munca versus marea migratie a romanillor, employer branding si tendinte in retentia angajatilor


Programul conferintei

09.00 - 09.30 Inregistrarea participanților & Welcome Coffee
09.30 - 12.00
Modulul I

12.00 - 12.30 Coffee Break
12.30 - 13.30
Modulul II

Workshop


13.30 - 14.00 Lunch Restaurant Avalon

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum, intrarea Casino, etaj 2
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Sesiunile au un numar restrans de participanti, iar accesul se realizeaza in baza unei invitatii directe.