Despre conferinta

Cea de-a treia editie a conferintei abordeaza subiecte cheie din sectorul serviciilor medicale (de stat si privat), dar si din industria farmaceutica.
Teme precum rolul preventiei in modernizarea serviciilor medicale si eficientizarea sistemului medical, solutii pentru facilitarea accesului la servicii medicale, colaborarea stat-privat in sustinerea programelor de screening, dar si solutii de finantare (coplata, abonamente private, asigurari medicale etc) vor fi dezbatute de specialisti din domeniul sanatatii.
De asemenea, lipsa medicamentelor de pe piata, cercetarea si dezvoltarea de studii clinice, dar si legislatia precara care ingreuneaza accesul pacientilor, sunt doar cateva din provocarile din industria medicamentelor care vor fi dezbatute in cadrul evenimentului.
Nu vor lipsi subiecte precum educatia pacientului, investitii in inovatie (noi tehnologii, aplicatii si aparatura medicala) ce vor completa cadrul de discutie.

Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Au mai ramas 42 zile pana la 9 Martie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.