Despre conferinta

Fashion ROute, conferința dedicata industriei de fashion, revine sub sloganul „Fashion goes digital, fashion goes sustainable”. Cele doua mari trenduri din industria de moda din prezent – digitalizarea si sustenabilitatea – vor face subiectele principale de discutie pentru cea de-a patra editie.
Revolutia digitala, automatizarile si customizarile, precum si expansiunea eCommerce-ului au facut ca brandurile de fashion sa-si regandeasca strategia si modul de business.
O alta tendinta de care orice brand care vrea sa faca performanta trebuie sa tina cont este sustenabilitatea. Industria de moda are un efect nu tocmai benefic asupra mediului, iar brandurile au inceput sa constientizeze si sa faca pasi in aceasta directie. De la transparenta in lantul de aprovizionare, la folosirea de materiale sustenabile sau alte masuri care ajuta mediul, la Fashion Route vom dezbate cum pot brandurile din Romania sa se alinieze la aceasta tendinta internationala.

Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Au mai ramas 80 zile pana la 19 Mai, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.

Setari Cookie-uri