Despre conferință

Pandemia a afectat grav industria de fashion, atât la nivel de producție, cât și retail. Restricțiile de circulație în vederea evitării răspândirii noului coronavirus din 2020 au dus la închiderea centrelor comerciale, principalul motor al tranzacțiilor pentru retailerii de fashion. În acest context, retailerii și-au regândit strategia de business și au migrat masiv în eCommerce, demonstrând cât de necesar este online-ul în această piață.
Totodată, pandemia a dus și la modificarea comportamentului de consum, cu atât mai mult cu cât situația economică a românilor a avut de suferit. Ce fel de îmbrăcăminte cumpără acum romanii? Spre ce branduri se îndreaptă? Ce fel de locații? Au avut de câștigat discounterii și outleturile? Dar mai ales, cât mai contează acum pentru un brand să fie sustenabil? A stopat pandemia demersurile de sustenabilitate ale jucătorilor sau din contra, le-a accentuat?
La aceste întrebări și multe altele vom răspunde pe 18 ianuarie, de la ora 11:00 la o nouă ediție a Fashion ROute, conferința dedicată industriei de fashion, organizată de retail.ro și powered by wall-street.ro.
Sub sloganul „Fashion goes digital, fashion goes sustainable”, Fashion ROute va aborda teme precum ascensiunea eCommerce-ului în piața de fashion, noua realitate în piața brick&mortar, necesitatea unei strategii omnichannel și a unor tehnologii care să ofere experiențe consumatorilor, alături de subiecte precum sustenabilitatea în modă, evoluția outleturilor, discounterilor și a platformelor de resale, precum și interesul tot mai mare al românilor pentru recycling.

Speakeri și invitați

Speaker
Raluca RADU

Raluca RADU

Country Manager Answear

Speaker
Elena COBIANU

Elena COBIANU

Development Manager GLAMI România

Speaker
Robert BERZA

Robert BERZA

General Manager Fashion Days

Speaker
Alexandru DINCOVICI

Alexandru DINCOVICI

Consultant Marketing Veranda Mall

Speaker
Carmen RAVON

Carmen RAVON

Head of Retail A&T CBRE

Speaker
Adrian CÂZU

Adrian CÂZU

Director Dezvoltare Benvenuti

Speaker
Andra IMBREA

Andra IMBREA

Moderator Wall-Street.ro

Speaker
Andreea CHIRILĂ

Andreea CHIRILĂ

Style Coach & Content Creator

Programul conferinței

Panel I: 11:00 - 12:15 O discuție cu jucătorii din industria de fashion online despre ce urmează în 2021, provocările și preferințele noului consumator de fashion.
Raluca Radu- Answear
Elena Cobianu- Glami
Fashion Days- Robert Berza
Oveit- Mihai Drăgan

Panel II: 12:20 - 13:35 Care este noua realitate în retailul de fashion și cum vor evolua brandurile în acest an? Spre ce se îndreaptă consumatorii și ce miscări interesante apar în piață?

Carmen Ravon- CBRE
Alexandru Dincovici- Veranda Mall Online
Adrian Câzu- Benvenuti
Andreea Chirilă- Style Coach & Content Creator

Locația evenimentului

Conferinta online.

Înscriere și participare

Înscrierile au loc pe platforma de evenimente virtuale dedicată evenimentului. Participarea este GRATUITĂ!

Înscrieți-vă  

Setari Cookie-uri