Fashion Upgrade

Fashion ROute, conferința dedicata retailului de fashion și industriei textile, se reîntoarce în 2019 cu o a treia editie. Sub deviza „Fashion Upgrade”, Fashion Route își propune sa exploreze toate transformarile prin care industria trece și care este impactul acestora asupra pietei romanesti. De la avansul tehnologic, evolutia eCommerce-ului, personalizarea și oferirea unei experiențe omnichannel, în funcție de nevoile și preferintele tot mai exigente ale consumatorilor si pana la sustenabilitate, retailul de moda trebuie sa țină cont de toate aceste realitati și trenduri și să se reconfigureze.

Într-o prima faza, vom analiza cum a fost influentata industria locala de evolutia comertului online și revoluția digitala și cum s-au readaptat jucătorii din piața. De la dezvoltarea de magazine online, la platforme și soluții digitale, metode de plata și alte aplicații de IT inovative menite a oferi consumatorilor experiențe unice, cât mai satisfacatoare și convingatoare, vom vedea ce soluții au găsit retailerii și producatorii locali și incotro se îndreaptă aceasta piața.

De asemenea, pentru ca industria romaneasca este una cu tradiție, care acum face pași timizi în aceasta revolutie digitala, vom vedea cât de adaptate sunt fabricile romanesti la aceasta noua realitate, cât de sustenabila este aceasta declinare în Romania, precum și care sunt beneficiile renuntarii la lohn și lansării unui brand propriu pe piața romaneasca.

Nu în ultimul rând, vom dezbate viitorul industriei prin sustenabilitate și cum ajuta solutiile inovative de IT aceasta lupta a modei cu mediul.

Primul panel al conferintei se adreseaza retailerilor, producatorilor, dezvoltatorilor de spatii comerciale și ownerilor de businessuri complementare industriei de fashion care au inserat în strategia lor de business inovatii tehnologice, aplicații online și alte experiențe menite a imbunatati experiența utilizatorului.

Al doilea panel Fashion ROute se adreseaza atat producatorilor care au renunțat, partial sau total, la lohn și au început sa dezvolte un brand propriu, dar și furnizorilor de servicii și soluții inteligente pentru industria de fashion. Vom vedea cât de greu este pentru industria textila să se redreseze, sa renunte la singurul motor de creștere din ultimii ani și la ce soluții au apelat pentru o creștere sustenabila.


Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Iridium Grand Ballroom, intrarea receptie, etaj 1
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Inscrierile in procesul de selectie la conferinta s-au incheiat. Va multumim!