Companii și ONG-uri pentru sănătate, educație și reciclare

In cadrul CSR – Growing Responsible, ediția a doua, ne propunem să vorbim despre proiectele companiilor și ale ONG-urilor din unele dintre cele mai afectate domenii de anul acesta: sănătate, educație și reciclare.
Pandemia de Coronavirus a lovit puternic sectorul medical, care în primăvară a fost expus în fața unei boli necunoscute. Multe companii și ONG-uri au reacționat la apelul cadrelor medicale și au început să acopere lipsurile din sistemul de stat. Astfel, donațiile de echipamente medicale și de protecție au început să sosească acolo unde a fost nevoie. Despre impactul inițiativelor private și al ONG-urilor și nevoia acoperită din sistem ne propunem să vorbim în cadrul conferinței.
Educația realizată, acolo unde s-a putut și s-a vrut, în mediul online, a fost posibilă în ultimele luni doar pentru o mică parte dintre elevi. ONG-uri au atras atenția că mulți elevi rămân în urmă, iar unele companii au încercat să acopere golurile cu resurse materiale. Starea la zi a educației românești în pandemie, impactul proiectelor desfășurate în ultimele luni și programele de învățământ profesional în sistem dual sunt subiectele pe care le punem pe agenda conferinței.
A treia temă pe care ne propunem să o abordăm este reciclarea și sortarea gunoiul și a produselor medicale folosite, precum măștile și mănușile de protecție. Ne vom concentra asupra soluțiilor pentru aruncarea măștilor de protecție, astfel încât ele să nu mai ajungă în pubelele pentru reciclare, întrucât nu pot fi reciclate, dar nici pe stradă, în parc, pe plajă sau pe poteci de munte.


Programul conferinței

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locația evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobanților nr. 5-7, Sector 1
București, 010551Vezi harta marita


Înscriere și participare

Au mai rămas 32 zile până la 14 Septembrie, data limită la care vă puteți înscrie GRATUIT în procesul de selecție al participanților la conferință.


Setari Cookie-uri