Despre conferință

În cadrul primei ediții a conferinței dedicate agriculturii românești , wall-street.ro are ca direcție strategică abordarea subiectelor fierbinți din sectorul agricol, a temelor de interes atât pentru micul fermier, cât și pentru giganții din industrie. Discuțiile din cele două paneluri se vor concentra pe teme precum dezvoltarea tehnologică și îmbunătățirea mijloacelor de producție, soluții de finanțare pentru fermieri, atât din sectorul public, cât și din mediul privat, reducerea exporturilor, deficitul de forță de muncă și presiunea ofertelor din străinătate.

Ne vom îndrepta atenția și către starea învățământului agricol și către soluțiile de creștere a forței de muncă și întărirea generației succesorilor afacerilor din agricultură. În cadrul dezbaterilor, la care vor lua parte atât reprezentanți ai instituțiilor de stat, precum Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cât și ai companiilor private, vom afla care sunt planurile ministerului de resort de susținere și dezvoltare a sectorului agricol, care sunt așteptările companiilor și care sunt oportunitățile de colaborare între stat și privat.
Vom aduce în prim plan idei inovatoare identificate de companii de profil și exemple de bune practici în dezvoltarea agriculturii și reducerea risipei alimentare și vom vedea ce înseamnă cu adevărat să fii fermier în 2020.

Programul conferinței

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobanților nr. 5-7, Sector 1
București, 010551Vezi harta marita

Locația evenimentului

Locația conferinței va fi anunțată cât de curând.

Înscriere și participare

Au mai rămas 78 zile până la 16 Iunie, data limită la care vă puteți înscrie GRATUIT în procesul de selecție al participanților la conferință.

Setari Cookie-uri