Despre conferinta

In cadrul primei editii a conferintei dedicate agriculturii romanesti, wall-street.ro are ca directie strategica abordarea subiectelor fierbinti din sectorul agricol, a temelor de interes atat pentru micul fermier, cat si pentru gigantii din industrie.
Discutiile din cele doua paneluri se vor concentra pe teme precum dezvoltarea tehnologica si imbunatatirea mijloacelor de productie, solutii de finantare pentru fermieri, atat din sectorul public, cat si din mediul privat, reducerea exporturilor, deficitul de forta de munca si presiunea ofertelor din strainatate. Ne vom indrepta atentia si catre starea invatamantului agricol si catre solutiile de crestere a fortei de munca si intarirea generatiei succesorilor afacerilor din agricultura,
In cadrul dezbaterilor, la care vor lua parte atat reprezentanti ai institutiilor de stat, precum Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, cat si ai companiilor private, vom afla care sunt planurile ministerului de resort de sustinere si dezvoltare a sectorului agricol, care sunt asteptarile companiilor si care sunt oportunitatile de colaborare intre stat si privat. Vom aduce in prim plan idei inovatoare identificate de companii de profil si exemple de bune practici in dezvoltarea agriculturii si reducerea risipei alimentare si vom vedea ce inseamna cu adevarat sa fii fermier in 2020.

Programul conferintei

Sheraton Bucharest Hotel - Sala Platinum
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita

Locatia evenimentului

Locatia conferintei va fi anuntata cat de curand.

Inscriere si participare

Au mai ramas 57 zile pana la 26 Aprilie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.

Setari Cookie-uri