Statutul de piata emergenta, sabie cu doua taisuri?

2017 este un an de rascruce pentru piata de capital romaneasca, fiind anul in care una dintre marile agentii de rating ar putea sa ne promoveze la statutul de piata emergenta. Un vis implinit, ar spune cei mai idealisti. Multa presiune si multe lucruri de facut, ar spune cei mai realisti.

In acest an, la The New Market vom face un exercitiu mult mai aplicat. Pentru ca dezbaterile clasice nu mai au acelasi vibe, ca in urma cu cativa ani, anul acesta propunem o abordare inedita in care reprezentantii institutiilor pietei de capital vor trebui sa raspunda si sa inainteze termene clare pentru a realiza cu adevarat progrese, tinand cont pe ceea ce isi doresc investitorii.


Evenimentul The New Market este un concept nou al Forumului Pietei de Capital, care are deja un istoric de sase editii. In 2016, dupa 20 de ani de piata de capital in Romania, propunem o abordare inedita si exclusiva in care vom genera solutii pentru dezvoltarea reala a pietei.

Conceptul evenimentului

In acest an, la The New Market vom face un exercitiu mult mai aplicat. Pentru ca dezbaterile clasice nu mai au acelasi vibe, ca in urma cu cativa ani, anul acesta propunem o abordare inedita in care reprezentantii institutiilor pietei de capital vor trebui sa raspunda si sa inainteze termene clare pentru a realiza cu adevarat progrese.


Teme de discutie

  • Statutul de piata emergenta, sabia cu doua taisuri
  • Cine poate sa calce pedala de acceleratie a dezvoltarii bursei?
  • Cum vad investitorii piata locala de capital?
  • Oficialii pietei, la raport

Speakeri: brokeri, oficiali ai institutiilor pietei (BVB, ASF, Depozitarul Central), analisti, avocati, manageri, administratori de fonduri, investitori importanti.


Speakeri si invitati

James William TURNBULL

James William TURNBULL

Senior Manager Local Currency and Capital Market Development

Cristian AGALOPOL

Cristian AGALOPOL

Director Executiv Departament Piete de Capital Romania si Bulgaria Citi Romania

Diana CRETU

Diana CRETU

Redactor - sef Wall-Street.ro Moderator

Programul conferintei

Programul conferintei va fi anuntat cat de curand.

Locatia evenimentului

Sheraton Bucharest Hotel
Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1
Bucuresti, 010551Vezi harta marita


Inscriere si participare

Aplica aici gratuit pana luni, 13 martie, ora 12.00.

La eveniment vor participa intre 100-120 de investitori din piata de capital, brokeri, reprezentanti ai institutiilor pietei, antreprenori, reprezentanti ai mass media.

Pentru a participa, ca cititor Wall-Street, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o scurta descriere personala si sa completezi formularul de mai jos. Astfel, cititoriii vor fi selectionati in functie de experienta, de profilul firmei pe care o conduc/reprezinta si de interesul pentru piata de capital.

Daca vei fi selectat (a) sa participi la conferinta vei fi contactat(a) telefonic pentru confirmare. Doar cititorii confirmati vor putea participa la conferinta. Participarea este gratuita.

Datele cu caracter personal pe care le introduci vor fi folosite exclusiv pentru a te informa in legatura cu procesul de selectie a acestei conferinte si informatii despre program si bunul mers al evenimentului.

Au mai ramas 19 zile pana la 13 Martie, data limita la care va puteti inscrie gratuit in procesul de selectie al participantilor la conferinta.

Pana acum s-a inscris un cititor Wall-Street.

Stiri si noutati

Ovidiu Agliceru: Hidroelectrica pregateste investitii de 1,1 miliarde euro in urmatorii cinci ani

Hidroelectrica pregateste investitii de 1,1 mld. euro in cinci ani

21 Februarie 2017

Producatorul de energie Hidroelectrica pregateste investitii de 1,1 miliarde euro in urmatorii cinci ani.

TOP 10 predictii pentru piata imobiliara in 2017. Rezilienta economiei, infrastructura si dezvoltarile de spatii de birouri, elemente cheie in 2017

TOP 10 predictii pentru piata imobiliara in 2017

21 Februarie 2017

Desi fondurile de investitii imobiliare occidentale au apasat pedala de frana, in urma turbuletelor externe, companiile auto si de outsourcing nu pot fi...

Secom isi majoreaza bugetul de investitii si vrea sa creasca afacerile cu 26%

Secom vrea afaceri mai mari cu 26% si continua extinderea

21 Februarie 2017

Secom, companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, a finalizat anul trecut...

Diversificarea, esentiala in piata financiara. De ce ai nevoie de o declaratie personala de investitii

De ce ai nevoie de o declaratie personala de investitii

21 Februarie 2017

Razvan Szilagyi, CEO Raiffeisen Asset Management, spune ca fiecare investitor are nevoie de o “declaratie personala de investitii”, acel profil...

Planurile OMV Petrom pentru 2021: Investitii de 1 miliard de euro anual si rata de inlocuire a rezervelor 100% pana in 2021

Ce strategie are OMV Petrom pentru 2021

16 Februarie 2017

OMV Petrom precizeaza in Strategia actualizata 2021+ o serie de planuri ambitioase, precum investitii anuale de un miliard de euro pe an in perioada...